Mijn favorieten

Vastgoedbeheer

De locatie, de stijl, het gevoel dat je krijgt als je door de deur loopt. Elk aspect van je huis moet een weerspiegeling zijn van wie je bent, waar je bent geweest en het leven dat je ambieert te leven. Jouw leven begint met een huis dat je inspireert.

F.E Real Estate is gespecialiseerd in het verhuren van woningen in Amsterdam en omstreken en kan je daarom goed adviseren en helpen met het verhuren van jouw woning. Het uitbesteden van het woningbeheer is dan ook erg prettig als je regelmatig of voor langere tijd in het buitenland verblijft, of eigenaar bent van meerdere woningen. Onder woningbeheer verstaan wij het financieel en technisch beheer. Dit beheer vereist dus een brede, professionele aanpak en gespecialiseerde kennis. Daarom bieden wij financieel en technisch beheer aan.Financieel beheer:

Technisch Beheer:             
 

Interesse in een vrijblijvende waardebepaling?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020 210 10 95 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-18.00 uur en zaterdag van 10.00-14.00 uur of voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar: info@fe-realestate.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring