Mijn favorieten

Huren met F.E. REAL ESTATE

De locatie, de stijl, het gevoel dat je krijgt als je door de deur loopt. Elk aspect van je huis moet een weerspiegeling zijn van wie je bent, waar je bent geweest en het leven dat je ambieert te leven. Jou leven begint met een huis dat je inspireert.


Ben je op zoek naar een woning of appartement in Amsterdam? Stop met zoeken! F.E. Real Estate helpt je graag verder. Het huren van een woning is bij ons een snel en gemakkelijk proces door behulp van ons team. Ons team is gespecialiseerd en beschikt over de benodigde kennis en ervaring die zijn opgebouwd in de laatste jaren. Bij F.E Real Estate vind je een ruim aanbod aan woningen en appartementen die te huur zijn in Amsterdam. Op deze pagina geven wij meer informatie over het huren van woningen en appartementen in Amsterdam.

 

 

Waar ben je naar op zoek?

Je bent op zoek naar een woning in Amsterdam, deze vragen moet je jezelf stellen:

  • Wat is mijn budget?
  • Wil ik in het centrum wonen, aan de rand of net buiten de stad?
  • Welk type woning spreekt mij aan?


Samen brengen wij jouw situatie en woonwensen in kaart en zullen wij een woning zoeken die aansluit bij jouw woonwensen. Wij begeleiden je bij de bezichtiging, tijdens de contractbespreking en controleren de woning voor de verhuur. Hierdoor kan je met een gerust hart verhuizen naar je nieuwe woning.

 


 

Samenwerking

F.E. Real Estate werkt samen met makelaars om een breed scala aan appartementen toegankelijk te maken. De appartementen zijn zorgvuldig gescreend, de meesten zijn gemeubileerd en centraal gelegen. Doordat wij op basis van ‘no cure no pay’ werken kun je bij ons gratis en vrijblijvend inschrijven als woningzoekende. Na inschrijving kan je rekenen op een actueel bod van huurappartementen dat in alle opzichten bij jou past. Staat er een woning tussen die je graag wilt bezichtigen? Wij zullen deze dan uiteraard voor je inplannen. Bij F.E. Real Estate staan de wensen van jou als klant bij ons centraal.
 

Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk oriëntatiegesprek.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020 210 10 95 . Van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-18.00 uur en zaterdag van 10.00-14.00 uur. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar:  info@fe-realestate.nl


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring