Mijn favorieten

Huisvest personeel snel en professioneel

Huisvest je personeel snel en professioneel! Een snelle, adequate en op een zorgeloze manier de (her)huisvesting van het personeel? Daar zorgen wij voor! Eventueel doen wij dit in samenwerking met de hr- of relocation manager.

Zo dragen we zorg voor de presentatie, selectie en bezichtigingen van de woning en worden alle wensen van zowel de kandidaat huurders als de verhuurder in gezamenlijk overleg overeengekomen. Daarnaast ben je verzekerd van onze in-house kennis omtrent juridische aspecten van de huurovereenkomst.Hierdoor kun je met een gerust hart de huisvesting van jouw personeel aan ons overlaten.

De afgelopen jaren hebben we voor bedrijven als TomTom, Booking.com, Ikea en Adidas zeer succesvol en op een uiterst prettige manier gezorgd dat hun werknemers deskundig en snel werden gehuisvest.

 

Je kunt ons formulier aanvragen of maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk oriëntatiegesprek.Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020 210 10 95 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-18.00 uur en zaterdag van 10.00-14.00 uur of voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar: info@fe-realestate.nl 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring