Mijn favorieten

Aankoop

Van begin tot eind 

De locatie, de stijl, het gevoel dat je krijgt als je door de deur loopt. Elk aspect van je huis moet een weerspiegeling zijn van wie je bent, waar je bent geweest en het leven dat je ambieert te leven. Jouw leven begint met een huis dat je inspireert.

F.E. Real Estate helpt je met een van de grootste uitdagingen: het vinden van een geschikte woning. Dit is niet alleen uitdaging voor jou als woningzoekende/investeerder, maar ook voor ons als aankoopmakelaar moeten wij er bovenop zitten. Met behulp van ons gespecialiseerd team, is het kopen van een woning een stuk makkelijker. Onderhandelen doen wij volgens een strategie, waarbij wij de juiste balans vinden tussen een reële prijs en het niet laten wegschieten van jouw droomhuis.

 

Je kunt ons formulier aanvragen of maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk oriëntatiegesprek.Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020 210 10 95 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-18.00 uur en zaterdag van 10.00-14.00 uur of voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar: info@fe-realestate.nl


Ons Koopproces in 6 stappen: 

  • Stap 1 Een geschikte woning vinden
  • Stap 2 Bezichtigen 
  • Stap 3 Onderhandelen en bieden 
  • Stap 4 Ondertekenen overeenkomst 
  • Stap 5 Woning financieren 
  • Stap 6 Naar de notaris
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring