HUREN MET F.E. REAL ESTATE

Bent je op zoek naar een woning of appartement in Amsterdam? Dan ben je bij F.E Real Estate aan het juiste adres. Voor veel woningzoekers is Amsterdam een populaire bestemming. Ons gespecialiseerde team maakt het huren van een woning een snel en gemakkelijk proces, door de kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd. Bij F.E Real Estate vind je een ruim aanbod aan woningen en appartementen die te huur zijn in Amsterdam. Op deze pagina geven wij u meer informatie over het huren van woningen en appartementen in Amsterdam.

Waar ben je naar op zoek?

Een aantal vragen die je jezelf moet stellen wanneer je een woning of appartement in Amsterdam zoekt zijn:
-Wat is mijn budget?
-Wil ik in het centrum wonen, aan de rand of net buiten de stad?
-Welk type woning spreekt mij aan?

Samen brengen wij jouw situatie en woonwensen in kaart en zullen wij een woning zoeken die sluit aan jouw woonwensen.
Wij begeleiden je bij de bezichtiging, tijdens de contractbespreking en controleren de woning voor de verhuur zodat je met een gerust hart kan verhuizen naar je nieuwe woning.

F.E. Real Esate werkt samen met collega makelaars om een breed scala aan appartementen toegankelijk te maken. De appartementen zijn zorgvuldig gescreend, de meeste zijn gemeubileerd en centraal gelegen. Doordat wij op basis van ‘no cure no pay’ werken kun je bij ons gratis en vrijblijvend inschrijven als woningzoekende. Na inschrijving kunt u rekenen op een actueel bod van huurappartementen dat in alle opzichten bij u past. Staat er een woning tussen die je graag wilt bezichtigen? Wij zullen deze dan uiteraard voor je inplannen. Bij F.E. Real Esate staan de wensen van jou als klant bij ons centraal.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk oriëntatie gesprek.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020 210 10 95/ 06 151 056 58 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-18.00 uur en zaterdag van 10.00-14.00 uur of voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar:  info@fe-realestate.nl

Maak een afspraak